KLIK - KLIK

August 16, 2011

adakah Menghilang dan Muncul itu trademark awk?

assalamualaikum dan hye.

(maaf, untuk entry kali nie tiada header Bismillah sbb update blog gune lappy abg ipar ). anyway, CN sendiri tak tau nak letak tajuk apa untuk entry nie. but, its all about him. kadang2 CN rasa malas nak sebut nama dia. CN tak tau la ape yg dia nak ngan CN, sbb CN ingat last CN contact dia mse 7.Julai.2011. CN dah janji x kan ganggu dia lagi. sbb CN penah janji ngan dia dan pasangan untuk melupakan dia walaupon dalam hati CN, sesaat pon CN tak penah lupakan dia. selalu ade nama dia d hati CN. CN tak mampu nak membuka hati untuk orang lain. tapi dia mane faham semua itu.

1.0gos.2011, CN wish selamat berpuasa dan selamat hari lahir untuk 3.0gos yg akan datang. pastu, sampai la semalam CN tak dapat ape2 berita or khabar dari dia. but, tup2 semalam 16.Ogos.2011 bersamaan ngan 16. Ramadhan, dia ade coll CN. CN tanya ade ape coll nie, dia kata "RINDU", kenapa baru sekarang nak rindu. but CN selalu dengar perkataan rindu itu dari dia setiap kali bila dia tiba2 coll CN. kalo 3 kali dia menghilang dan muncul balik itulah jawapan nya.."R.I.N.D.U", but dia penah tak pikir yang CN setiap detik, setiap minit, setiap jam, setiap hari, setiap minggu, dan setiap bulan CN rindu dia.

pagi nie, bila CN bangun tido untuk kesekalian kali nya, CN sms dia. nak tau CN taip ape?..



"saya rindu awak. mungkin awak ade orang lain. tapi, saya tak mampu terima orang lain. dan saya tau, saya tak mungkin layak untuk d sayang, d cinta, d rindu awak lagi selepas saya sendiri yang mengundang kebencian dari awak. saya happy bila awak tiba2 coll saya. tapi hati saya sayu jgk bile awak pergi begitu saje. saya taknak d tuduh mengganggu jika awak sudah berpunya. maafkan saya. apa pon, awak tetap istimewa dalam hidup, dan hati saya. :) " , then CN tekan send.

beberapa saat dia reply...
"yer...",

so, yer yang d maksudkan tu apa ye?.

CN akan selalu perasan sendiri aka syok sendiri bila dia kata

"betul...b rindu hun sangat2."

even CN dah tau, dia cume hadir buat seketika. setiap kali CN ingat dia CN jadi sedih, nak marah pon ade. sedih bila dia hanya datang sekejap dan akan ghaib setelah itu. sedangkan CN kat sini akan terus mengharap, mencari2.

mengapa, mengapa dia harus hadir dengan panggilan dan mesej bila CN dah mula mampu tersenyum tanpa kehadiran dia?. apakah kerana CN sendiri yang bodoh sebab Accept coll dia?. CN sendiri tak tau nape CN boleh jadi begitu lembut ngan dia?.

.........................................................>

CN tak pernah kesal mengenali dia, CN cuma kesal kenapa perpisahan harus berlaku. CN sudah mula meredhakan semua, belajar menerima hakikat bahawa CN tak kan bersama dia lagi.

nak tau nape dia special d hati CN?. sbb CN terlalu gemar memerhatikan dia mase d poli dulu. mse sem 1, selalu CN akan lihat dia dari jauh d cafe, d setiap2 pelusuk poli bile CN terlihat kelibat dia. cume dia yg tak tau. CN terlalu mengagumi dia. entah kenapa. sedangkan CN belum kenal dia mase tu. ahhh!. itukan hanya kenangan dulu.

........................................................>

btw, CN sendiri pon dah tak tau nak kata ape. semua tanda tanya nie hanya dia yang akan jawab. ape kata readers semua?. give me an opinion, wat should i do?.





*note : CN pon nak menghilang jugak lah
kalo mcm nie, blh x?



4 comments:

Ameena Muktar said...

leave him.....lepaskannya. andai dia jodoh awak, insyaAllah dia akan kembali. berdoalah dan minta dgn Allah.

lelaki yg dtg n pegi sekejap2 ni kebanyakan hanya nak mengisi ruang boring mereka sahaja. sy ada je kwn2 mcm tu......kalau kt anggap mereka sbg sahabat, insyaAllah mudah segalanya.

sebab sy juga wanita yg pernah jatuh cinta. namun cinta itu sy simpan dlm hati je sbb sy nak tunggu Allah berikan lampu hijau untuk sy mencintai lelaki yg halal untuk sy. insyAllah....

be strong, dear....jangan lemah untk lelaki yg sia-sia. berdoalah mintak diberi petunjuk.

najibah binti che awang said...

tenQ ameena muktar. sakit nye utk terima semua itu. sekarang, saya menangis lagi. saya tak tau ape lagi yg dia nak.

Ameena Muktar said...

satu hari nanti, bila najibah boleh lupakannya baru najibah rasa 'kenapa aku membazirkan air mata untuk sia-sia?'

saya tak nampak lelaki itu serius dengan najibah bilamana mesej sepanjang 4 meter tu boleh dijawab tak sampai seinci 'yer'.



be strong!

najibah binti che awang said...

mungkin benar kata sis ameena muktar. insya Allah i'll try to forget him for once again.

trademark pemilik wilayah

"men are like shoes. some make you feel taller, some make you feel so small"

"semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah masa hadapan"

"selagi aku mampu menyayangimu...selagi itulah aku akan menangis keranamu"

"untuk mendapatkan yang terbaik, kita kena lepaskan ape yang kita gengam sekarang"

iklan sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nota kaki

nota kaki