KLIK - KLIK

June 04, 2010

kencing vs sama mcm kita kecik dulu dan jerawat??~~

hehehe...pelik kan??....nape tetiba cik slipper bercakap sal kencing vs sama mcm kita kecik dulu dan jerawat..~~yela...aku bukannya ape...tetiba teringat bile kita kecik dulu pon...kita kencing x bgtau org gak kan??...yela...kalo dok tas riba sape2 tanpa pakai lampin atau pampers....mestilah kita kencing mcm 2 je...hik3...mcm ank sedara aku sorg nie la...dia asyik nangis je...lepas nangis...dia dtg bilik aku...dok tas riba aku...mula2 aku x rase pape...

tp...x lame pas 2...aku rase paha aku panas...dan baru aku ingat ank sedara aku x pakai pampers...dan apa maknanya 2 kalo bukan kencing kan??...aduh la...habis kena kencing seluar jeans aku 2...bile aku bgtau kakak aku...ape lagi, gelak la dia...adoyai...nasib baik la dia 2 ank sedara aku...

bile aku nak basuh kencing dia...dia nangis...x nak...aduh...mcm 2 ke nti bile ade ank??...huk3...dh ready ke aku nak jd mama??...hak3...mama konon...mcm la de org nak isterikan aku kan??...hehehe...tp b kata...ank sedara aku kencing tas aku sbb nak suh aku mandi...hahahaha...de ke petut b cakap mcm 2???

erm...dah beberapa minggu aku x pakai krim muka...krim malam aku dh abis...jd, aku stop guna kan krim lain...kecuali sabun pencuci muka 2 aku gune la...kan pencuci muka d pakai bile mandi...so, alang2 mandi...pakai je la...nti dah balik poli mcm ne nak dapatkan set penjagaan muka aku 2 ek??...agpon, aku rase produk yusmira kosmetik 2 hanya ade kat kelantan je kowt...tp aku x pasti la kalo kat kulim pon ade...

isssshhh...nape tetiba aku cakap sal set penjagaan muka lak nie??...hehee...bukannya aku saja2 nak cakap sal set penjagaan muka...tp nie ha...muka aku nie...dah naik jerawat balik...mungkin aku x jaga makanan aku...i mean x pantang...ye la...kalo d pikir kan aku kena jaga makan aku...x leh makan makanan laut...sbb mudah gatal...mudah naik jerawat...tp aku x jaga sgt la...kalo aku rase nak makan....aku makan jugak...tp kdg2 2 jaga gak r...nti balik kulim...biasa nya aku jaga makan aku...hehehe...tp x pasti gak la mcm ne nti...sbb teringin sgt2 nak makan nasik goreng special kat baraqah murni dkt kota kenari kulim 2 ha...tunggu la...nti aku g makan...perghhh!!...ade udang 2, 3 ekor...sambal belacan...wah~~kecur liur nie...

huhu...teruk kan ank che awang yg nie sorg??...hehehehehe...yg penting bahagia..~~lalalala...

2 comments:

Anonymous said...

hik2..ada jer lah hun ni..lwak la...

CiK sLiPPer's_90 said...

huhuhu...

trademark pemilik wilayah

"men are like shoes. some make you feel taller, some make you feel so small"

"semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah masa hadapan"

"selagi aku mampu menyayangimu...selagi itulah aku akan menangis keranamu"

"untuk mendapatkan yang terbaik, kita kena lepaskan ape yang kita gengam sekarang"

iklan sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nota kaki

nota kaki