KLIK - KLIK

June 02, 2011

my first sallary~~


assalamualaikum wbt dan hye.

hei. rase nye dah agak lama jugak aku x mengupdate blog nie ngan cerita2 terbaru tentang aku. bukan nya x sudi. tapi busy. siang keje. malam lak, rehat je la keja nya. almaklumlah, orang dah berkerjaya. hahaha. nah!. ambik ko!. puji diri sendiri lak. huk3.

kalo d hitung2. dalam 2 minggu dah aku keje sebagai kerani di PPT. actually, aku baru perasan bahawa sanya, nama tempat aku keje ngan practical dulu dekat2 nak sama. mana x nya, practical dulu PPK, keje sekarang PPT. hahaha. kebetulan betul.

well. hari nie dah 2jun. jadi, ini bermakna hari nie aku dah dapat gaji aku yang pertama. yup!. memang aku dapat. tapi x banyak lah. biasa la, baru keje 2 minggu. sape nak bagi gaji banyak2?. tapi. aku x tau la sama ada aku dapat bertahan atau tak bekeja d sana. harap2 dapatlah aku bertahan.

jom lihat photos2 my first sallary. dan cube teka, berapa RM first sallary aku nieh.
nah...zoom punya.

berapa RM??

hasil bekeja selama dua minggu. alhamdulillah.

jadi. ini lah hasil selama aku bekerja d PPT pada dua minggu ini. jadi, aku harap aku mampu memberi perkhidmatan terbaik kepada PPT selama aku bekerja d sana. aku jugak berharap agar, usaha aku tidak sia2. dan semoga pengalaman bekerja d PPT dan practical d PPK mampu aku aplikasikan d masa hadapan untuk menjamin keselesaan aku d masa hadapan. insya Allah. dan aku berdoa agar, rezeki aku sentiasa d murahkan oleh Yang Maha Esa.

oklah. nak kena stop dulu. malam nie sepupu aku akad nikah. nak kena g la tengok. buat pengantin, semoga bahagia ke anak cucu.






*note : keje, kumpul duit..nak ka***.
;)

trademark pemilik wilayah

"men are like shoes. some make you feel taller, some make you feel so small"

"semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah masa hadapan"

"selagi aku mampu menyayangimu...selagi itulah aku akan menangis keranamu"

"untuk mendapatkan yang terbaik, kita kena lepaskan ape yang kita gengam sekarang"

iklan sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nota kaki

nota kaki