KLIK - KLIK

May 18, 2010

hobi baru aku~~

salam semua...kali nie aku nak berkongsi ngan korunk sal hobi baru aku...hehehehe...hobi baru aku nie x pelik pon...tapi...aku suka sgt wat hobi baru aku nie...erm~~tol ke korunk nak tau hobi baru aku??...ok...kalo korunk nak tau...nie la hobi baru aku...
















erm...aku rase nie je care nye utk aku tunjukkan kekreatifan aku dalam edit gambar...walaupon x cantik...hehehehehehe...tp aku puas...sbb aku leh simpan gambar2 yg aku edit 2...hehehehe...

ari nie cukup umo 20 thn 1 hari...bosan kowt...ye lah...dapat buat panggilan percuma pon, xtau nak call sape...ye la kan??...aku kan xde sape2 yg special ag...so, aku x tau la nak call sape...nti kalo call member2 kalo diorunk bz mcm ne??...

diorunk pon bkn nye nak layan sgt aku nie...hehehe...aku kan byk mengarut...tp whatever la kan??...yg penting aku happy...dan yg penting aku tau jage kesopanan aku...aku pon x nak wat hal ag r...masalah yg de lam kepala pon aku dah tension...nie kan lak kalo aku wat masalah besar lg...swear!!...~~aku x nak ulangi dah...tp 2 kisah lama...x perlu d ungkit kowt...hehehehe...

hehehe...ok lah...RADIO SUDAH BERBUNYI...

kena out dulu...bye!!!...~~salam semua..ve a nice day...

1 comment:

CiK sLiPPer's_90 said...
This comment has been removed by the author.

trademark pemilik wilayah

"men are like shoes. some make you feel taller, some make you feel so small"

"semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah masa hadapan"

"selagi aku mampu menyayangimu...selagi itulah aku akan menangis keranamu"

"untuk mendapatkan yang terbaik, kita kena lepaskan ape yang kita gengam sekarang"

iklan sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nota kaki

nota kaki